légifotóba illesztett látványterv

Az állóképek mint hagyományos médiumok mind az online, mind az offline médiában kiválóan használhatók egy projekt kommunikációjához.

Egy épület, út, park vagy városrész városképbe vagy tájba való illeszkedését a modern technológia által a megtévesztésig realisztikusan és méretarányosan ábrázolhatjuk.

sdfkghbdfkg sdkjhsdfsáéáúőüö


A képek készítése egyik legkedvesebb elfoglaltságunk, ugyanis a légifotózást magunk szoktuk végezni. A légi felvételeket repülõgéprõl, 100-500 méter magasságról készítjük. Egy repülés során 100-200 nagy felbontású digitális fotó készül az objektumról vagy annak helyérõl, különbözõ szögekbõl, magasságról és távolságból.

sdfkghbdfkg sdkjhsdfsáéáúőüö
Légifotóba illesztett külső kép: Veresegyház főterének fotorealisztikus látványterve

Légifotóba illesztett külső kép: Auchan parkolólemez télen készült légifotóba illesztve


sdfkghbdfkg sdkjhsdfsáéáúőüö

Légifotóba illesztett lakóépületek és park (Lőrincliget)


Légifotóba illesztett külső kép: az eredeti légifotó és a fotóba illesztett ipari park

A két képen jól látható az eredeti fotó és a kész látványterv közötti minőségbeli különbség is. Az eredeti fotón a színek is korrigálva lettek

Légifotóba illesztett külső kép: Silverside lakóházKész épületekrõl vagy területekrõl légifelvételek készítését látványtervek megrendelése nélkül is vállaljuk.

A fotorealisztikus állóképek általunk megadott árai A3 méretben 200-300 dpi felbontással értendõk (kb. 4000 x 3000 pixel). Ez a felbontás lehetõvé teszi akár fotorealisztikus A0 méretû poszter vagy óriásplakát nyomtatását is. Kizárólag webre készülõ, kis felbontású (max. 1024 x 768 pixel) képekre általában kedvezményes ár kerül megállapításra.
Kapcsolódó referenciák: